Πώς να επιλέξει έναν εσωτερικό/υπαίθριο ανώτατο ανεμιστήρα

January 13, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει έναν εσωτερικό/υπαίθριο ανώτατο ανεμιστήρα

Πώς να επιλέξει έναν εσωτερικό/υπαίθριο ανώτατο ανεμιστήρα

Στο εσωτερικό

Όταν οι θερμοκρασίες αυξάνονται το καλοκαίρι, ένας ανώτατος ανεμιστήρας μπορεί να κρατήσει το εγχώριο συναίσθημά σας δροσερό. Κατά τη διάρκεια του ψυχρού καιρού, ένας ανώτατος ανεμιστήρας μπορεί να διανείμει τη θερμότητα σε όλο το σπίτι σας, επίσης. Ενώ μερικοί υπαίθριοι ανεμιστήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εσωτερικό, οι εσωτερικοί ανεμιστήρες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν υπαίθρια.

Ένας εσωτερικός ανεμιστήρας, που αναφέρεται μερικές φορές ως ξηρός-εκτιμά, ανεμιστήρας καθιστά ένα ιδανικό κατάλληλο για ένα καθιστικό ή μια κρεβατοκάμαρα. Εκτιμημένοι μόνο για την εσωτερική χρήση, μερικές οι ξηρός-εκτιμημένοι ανεμιστήρες δεν μπορούν να αντισταθούν την άμεση έκθεση ή την υγρασία νερού, έτσι μπορούν να μην είναι η καλύτερη επιλογή για τα λουτρά και τα δωμάτια πλυντηρίων. Και, σίγουρα μην τους τοποθετήστε έξω.

 

Υπαίθρια

Κατά την επιλογή ενός ανώτατου ανεμιστήρα για ένα υπαίθριο διάστημα, επιλέξτε ένα πρότυπο με τα κατάλληλα εργαστήρια ασφαλιστών (UL) και τα ηλεκτρικά εργαστήρια δοκιμής (ETL) εκτιμώντας. Διαφορετικά, οι τεχνικές δυσκολίες με τον ανεμιστήρα μπορούν να προκύψουν. Παραδείγματος χάριν, εάν ο θαυμαστής δεν εκτιμάται για τον κατάλληλο τύπο υπαίθριας χρήσης και έχει εκθέσει στην υγρασία ή τη βροχή, τα κομμάτια του ανεμιστήρα θα μπορούσαν να οξυδώσουν και να προσκρούσουν στη λειτουργία.

UL και οι εκτιμήσεις ETL μπορούν να αναλύσουν σε δύο γενικές κατηγορίες: υγρασία που εκτιμώνται και υγρός που εκτιμάται. Χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες πληροφορίες για να σας βοηθήσετε να καθορίσετε ποιος υπαίθριος ανώτατος ανεμιστήρας μπορεί καλύτερα να ταιριάξει το υπαίθριο διάστημά σας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει έναν εσωτερικό/υπαίθριο ανώτατο ανεμιστήρα  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει έναν εσωτερικό/υπαίθριο ανώτατο ανεμιστήρα  1

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Cathy
Τηλ.: : +86 18826000760
Φαξ : 86-0760-87761856
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)