Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Γραμμή Παραγωγής

Έχοντας μια υψηλής ποιότητας ομάδα με περισσότερο από τους επαγγελματικούς τεχνικούς 10%, η οποία εξασφαλίζει την περιεκτική ικανότητά μας από την Ε&Α, κατασκευή, μάρκετινγκ. εγκατάσταση, τεχνική κατάρτιση στην υπηρεσία μεταπωλήσεων για τον ανώτατο ανεμιστήρα.

 

Οι ανώτατοι ανεμιστήρες μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως σύμφωνα με τις ανάγκες σας Εάν είναι χρώμα, μέγεθος, φως ή ύψος, το καθένα έχει μια επιλογή. Σταθερά πιστεύουμε ότι ο ανώτατος ανεμιστήρας είναι όχι μόνο ο αποκλειστικός σκοπός τη ροή αέρος, πρέπει επίσης να είναι το κέντρο της περιοχής διαβίωσής σας, θα αλλάξει την εμφάνιση του διαστήματός σας.

 

Οι λεπίδες μας σχεδιάζονται προσεκτικά για να αντισταθούν τον καυτό και υγρό καιρό. Τα υψηλής ποιότητας υλικά χρήσης, εύρωστος και ανθεκτικός, και επιτρέπουν τη σιωπηλή λειτουργία

Το σχέδιο είναι επίσης πολύ λεπτό, ομαλό και διαθέσιμο στα διάφορα μεγέθη (38,42,46,50,56,60)

 

ΣΥΝΕΧΗΣ (άμεσο ρεύμα) μηχανή νέας γενιάς για την καλύτερες παράδοση και την απόδοση αέρα. Μέγιστη ροπή, ολικός έλεγχος, υψηλή διάρκεια, και βέλτιστη αποδοτικότητα όλοι σε μια.

 

Ένας έξυπνος ανεμιστήρας αξίζει τα ειδικά φω'τα. Το LEDs μας είναι 80% αποδοτικότερα από τους κανονικούς πυρακτωμένους βολβούς και τελευταία για 50.000 λειτουργούσες ώρες, τρεις φορές μακρύτερος από συμπαγής φθορισμού.

1stshine Industrial Company Limited

OEM / ODM

Κάνετε τη στρατηγική πυρήνων για τους πελάτες. Εξυπηρετήστε τους πελάτες μας είναι σημαντικός κύριός μας και οι απαιτήσεις τους είναι η δύναμή μας να αναπτυχθούμε. Βοηθήστε τους πελάτες για να βελτιώσετε την ανταγωνιστική δύναμη και την κερδοφόρα δυνατότητα με την παροχή των ποιοτικών μηχανών, της καλύτερης υπηρεσίας και της γρηγορότερης καινοτομίας. Μαζί με τους πελάτες, μοιραστείτε τα οφέλη της αλυσίδας αξιών και δημιουργήστε μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση. Γίνετε κύρια αξιοσέβαστη επιχείρηση με τη δημιουργικότερη δυνατότητα.

 

Ε & Α

1stshine Industrial Company Limited

Σχεδιασμένος μακροπρόθεσμα
 

 

Το σημαντικότερο καθήκον του εργαστηρίου μας είναι αρμόδιο για τα προϊόντα μεγάλης έκτασης NVC s, includingproduct ανάπτυξη, συστάσεις για τη βελτίωση και ιδέες σχεδίου. Εν τω μεταξύ, παροχή
η προ-δοκιμή για τη σχετική πιστοποίηση. Εκτός αυτού, για την προγραμματισμένη παραγωγή, εισαγάγαμε τον πρώτο - πρόγραμμα επιθεώρησης κομματιού για να εξασφαλίσει η ποιότητα. Το εργαστήριο συμμετέχει κυρίως
δοκιμή της απόδοσης και της αξιοπιστίας ασφάλειας για τον ανώτατο ανεμιστήρα.

 

 

Οι οδηγήσεις που γερνούν/ο χώρος δοκιμής ζωής υπάρξουν κυρίως για τη δοκιμή γήρανσης και ζωής) των διάφορων λαμπτήρων (παραδοσιακοί λαμπτήρες του /LED). Η δοκιμή ώθησης μετατροπής, η κανονικές θερμοκρασία και η υψηλή πίεση, δοκιμή χαμηλής πίεσης είναι
γίνοντας εδώ. Σύμφωνα με τους λαμπτήρες των παρουσών οδηγήσεων, συντήρηση μονάδων λούμεν, η δοκιμή αξιοπιστίας είναι alsomade εδώ.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Cathy
Τηλ.: : +86 18826000760
Φαξ : 86-0760-87761856
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)