Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

1stshine Industrial Company Limited

Ιδρύθηκε το 2007, η 1stshine Industrial Company Limited έχει δημιουργήσει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο εξαγωγών, ειδικά στον τομέα των ανεμιστήρων οροφής, συμπεριλαμβανομένων διακοσμητικών ανεμιστήρων οροφής, ανεμιστήρες οροφής με ελαφρύ, αναδιπλούμενους ανεμιστήρες οροφής και όλους τους ανεμιστήρες οροφής που μπορείτε να φανταστείτε.


Το 2011, ιδρύθηκε το συνδεδεμένο εργοστάσιό μας στο ZHONGSHAN, καλύπτοντας μια συνολική έκταση του εργοστασίου 21000 τετραγωνικών μέτρων, πιστοποιημένο κατά ISO9001:2015, ενισχύει σημαντικά την ικανότητά μας στην έρευνα, το σχεδιασμό, την παραγωγή, τις πωλήσεις και τις υπηρεσίες μετά την πώληση τόσο για εγχώρια όσο και για εξαγωγές αγορά.

1stshine Industrial Company Limited

1stshine Industrial Company Limited

1stshine Industrial Company Limited

Έχοντας εργαστήριο υψηλής ποιότητας και Ε&Α στον κλάδο, το τμήμα ποιότητας μας καλύπτει πολλαπλά σημεία επιθεώρησης, όπως τον έλεγχο των προσεχών υλικών. επιθεώρηση δρομολόγησης, QA, επιθεώρηση προ-γήρανσης και μετά τη γήρανση, επιθεώρηση τελικού προϊόντος και ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης ποιότητας με περιορισμένο έλεγχο των ανώτερων και κατώτερων διεργασιών. Οι ανεμιστήρες μας πέρασαν τη δοκιμή προσομοίωσης περιβάλλοντος, τη συχνότητα, τη δοκιμή αδιάβροχης λειτουργίας, τη δοκιμή ενεργοποίησης, τη δοκιμή αλατιού κατά της σκουριάς, τη δοκιμή υψηλής τάσης, τη δοκιμή συνεχούς γήρανσης 7" 24 ωρών και ούτω καθεξής.

1stshine Industrial Company Limited

1stshine Industrial Company Limited

1stshine Industrial Company Limited

1stshine Industrial Company Limited

1stshine Industrial Company Limited

1stshine Industrial Company Limited

 

 

1stshine Industrial Company Limited

Έχοντας μια ομάδα υψηλής ποιότητας με περισσότερο από 10% επαγγελματίες τεχνικούς, η οποία διασφαλίζει την ολοκληρωμένη μας ικανότητα από την κατασκευή Ε&Α, το μάρκετινγκ. εγκατάσταση, την τεχνική εκπαίδευση έως την εξυπηρέτηση μετά την πώληση για ανεμιστήρα οροφής.

1stshine Industrial Company Limited

 

 

Ιστορία

1stshine Industrial Company Limited

 

Καθιερωμένο το 2007, το 1stshine Industrial Company Limited έχει ενισχύσει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο εξαγωγής, ειδικά στον τομέα των ανώτατων ανεμιστήρων, συμπεριλαμβανομένων των διακοσμητικών ανώτατων ανεμιστήρων, ανώτατοι ανεμιστήρες με τους ελαφριούς, εισελκόμενους ανώτατους ανεμιστήρες λεπίδων, και όλους τους ανώτατους ανεμιστήρες που μπορείτε να φανταστείτε.

 

 

Καθιερωμένος το 2007

1stshine Industrial Company Limited έχει ενισχύσει ένα εργοστάσιο σε ZHONGSHAN.

Κάλυψη ενός γενικού τομέα εργοστασίων 21000 τετραγωνικών μέτρων.

Το πρώτο διεθνές κατάστημα σταθμών Alibaba που ανοίγουν

ιστοχώρος: το https://1stshine.en.alibaba.com

 

2008-2014

Γρήγορη ανάπτυξη

Γραμμές παραγωγής αύξησης και ετήσια ικανότητα παραγωγής άνω των 80000 PC

Αγοράστε διάφορο εξοπλισμό δοκιμής παραγωγής.

 

 

2015

Το εργοστάσιό μας έχει μια πλήρη οργανωτική δομή και επεκτείνει περαιτέρω την ομάδα μας. Αποκτήστε το πιστοποιητικό ISO9001 συστημάτων διαχείρισης: 2015.

Το διεθνές κατάστημα σταθμών δεύτερου Alibaba που ανοίγουν

ιστοχώρος: το https://1stcupid.en.alibaba.com

 

 

2016-2018

Η Ε&Α και σχεδιάζει ποικίλο WIFI, app τον έλεγχο, τα έξυπνα φω'τα ανώτατων ανεμιστήρων, τους αόρατους ανώτατους ανεμιστήρες, τους χωρίς πτερύγια ανώτατους ανεμιστήρες, και άλλους ανώτατους ανεμιστήρες, και έλαβε διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εμφάνισης προϊόντων, τεχνικές πιστοποιήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, και επιχειρηματικά πιστοποιητικά υψηλής τεχνολογίας.

 

 

2018-2021

Η επιχείρησή μας έχει λάβει το πιστοποιητικό CB, πιστοποιητικό SAA, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΌ CE (ECM),

Το πιστοποιητικό CE (TUV), CB, ROHS, GS, πιστοποιητικό ETL, πιστοποιητικό συστημάτων διαχείρισης FSC, KC πιστοποιητικό προϊόντων, υποστηρίζει έντονα τους πελάτες με αυτήν την ανάγκη.

Καθιερώστε τον επίσημο ιστοχώρο της επιχείρησης: το https://www.1stshine.com/

 

 

Υπηρεσία

Θα βοηθήσουμε να αλλάξουμε τα διαστήματα που αγαπάτε μια καλύτερη εμπειρία μέσω υψηλού - ο θαυμαστής ποιοτικών ανώτατων ορίων, εγκαθιστά τις λύσεις, και την αφιερωμένη υποστήριξη.

 

 

 

1stshine Industrial Company Limited

 

Έχοντας υψηλό - η ποιότητα και το εργαστήριο Ε&Α στη βιομηχανία, το ποιοτικό τμήμα μας καλύπτουν τα πολλαπλάσια σημεία επιθεώρησης όπως ο εισερχόμενος έλεγχος υλικών. δρομολόγηση της επιθεώρησης, του QA, της επιθεώρησης προ-γήρανσης και μετα-γήρανσης, της επιθεώρησης προϊόντων λήξης και ενός πλήρους ποιοτικού συστήματος διαχείρισης με τον περιορισμένο έλεγχο των ανώτερων και χαμηλότερων διαδικασιών. Οι ανεμιστήρες μας πέρασαν τη δοκιμή προσομοίωσης περιβάλλοντος, συχνότητα, αδιάβροχη δοκιμή, δύναμη-στη δοκιμή, αντιοξειδωτική αλατισμένη δοκιμή, δοκιμή υψηλής τάσης, συνεχής δοκιμή γήρανσης 7 " 24 ωρών και ούτω καθεξής.

 

 

 

 

1stshine Industrial Company Limited

 

30 έτη πεπειραμένος στην προσαρμογή προϊόντων και την πρακτική εφαρμογή βιομηχανίας. Ειδική programtechnical ομάδα με τη γρήγορη απάντηση. Προσαρμοσμένα προϊόντα και λύση με την υψηλή συνάφεια και applicabilityare παραδοθείς μετά από τον περιεκτικούς προγραμματισμό και την αξιολόγηση βασισμένους στη χρήση του πελάτη πραγματικά.

 

 

 

1stshine Industrial Company Limited

 

Ο ανώτατος ανεμιστήρας μας έχει περάσει τα CB CE, ROHS, GS, ETL, SAA, KC πιστοποιητικό, ISO9001: επιχείρηση του 2015 qualificationcertificate, ευρέως usedVilla, ξενοδοχείο, γραφείο, κρεβατοκάμαρα, δωμάτιο ικανότητας και άλλη θέση. Φθάσαμε στο strategiccooperation με τους πελάτες από περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, και εμείς willcontinue για να δημιουργήσουμε περισσότερα οικονομικά οφέλη για τα ourcustomers.

 

1stshine Industrial Company Limited

Η ομάδα μας

 

1stshine Industrial Company Limited

 

Η επαγγελματική ομάδα εξωτερικού εμπορίου, ομάδα πωλήσεων περισσότερων από 20 ανθρώπων, κάθε υπάλληλος έχει την πλούσια εμπειρία πωλήσεων αγοράς, που παρέχει ποιοτικό pre-sale τις σε απευθείας σύνδεση υπηρεσίες επικοινωνίας. Συχνά συμμετέχετε στις μεγάλης κλίμακας εκθέσεις βιομηχανίας στις διάφορες περιοχές, και έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί τη συνεργασία με τους περιφερειακούς συνεργάτες.

 

Έχοντας μια υψηλής ποιότητας ομάδα με περισσότερο από τους επαγγελματικούς τεχνικούς 10%, η οποία εξασφαλίζει το comprehensivecapacity μας από την Ε&Α, κατασκευή, μάρκετινγκ. εγκατάσταση, τεχνική κατάρτιση στην υπηρεσία μεταπωλήσεων για τον ανώτατο ανεμιστήρα.

Έχουμε συνεργαστεί με πολλές επιχειρήσεις διοικητικών μεριμνών για να μεταφέρουμε τα εμπορεύματα ακίνδυνα και γρήγορα στους πελάτες, και για να ελαχιστοποιήσουμε το κόστος διοικητικών μεριμνών των πελατών.


 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Cathy
Τηλ.: : +86 18826000760
Φαξ : 86-0760-87761856
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)